O nama

O nama

Zlatko Gregov
 
bacc. oec. financijskog menadžmenta,
bacc. oec. ekonomije poduzetništva,
s iskustvom u informatici i internet bankarstvu
mr.sc. Zrinka Gregov, viši pred.
 
certificirani učitelj/trener poduzetništva, voditeljica specijalističkog diplomskog stručnog studija Poduzetnički menadžment na Veleučilištu VERN.

Uočavajući koliko nevješto upravljanje osobnim financijama i kućnim budžetom može utjecati ne samo na obiteljski život, nego i na uspješnost poduzetničkog pothvata, odlučili smo dobro se educirati i na tom području. Osim dostupne stručne literature na hrvatskom i engleskom jeziku pohađali smo edukaciju Hrvatske udruge banaka, RIFIN, OVB-Objektive Vermogen Beratung, udruge Partner i Etik, CROWN, Compass Financial Ministries, International FCCI, USAID i dr. Naučeno najprije isprobamo u vlastitoj mnogočlanoj obitelji, pa ako djeluje pozitivno, rado podjelemo i s drugima. 

Od 2008. godine održavamo predavanja, radionice, pišemo članke, sudjelujemo u radio i TV emisijama na tu temu. Sudjelovanje u emisiji Govornica na HRT4, te ciklusu emisija na HKR "Iz minusa u plus" i dr. 

Održali smo nekoliko ciklusa radionica „Upravljanje novcem za kršćane“ po američkom modelu "7 Steps to Becoming Financially Free" autora Phila Lenahana i organizacije Veritas Financial Ministries (SAD). 

Redoviti smo dugogodišnji suradnici Obiteljske ljetne škole Obiteljskog instituta Filozofsko teološkog instituta Družbe Isusove, a surađujemo i s drugim inicijativama i udrugama kao što su Partner, Etik, Ekonomija zajedništva, Zadruga PontesSalutis koja pomaže štićenicima zajednice Cenacolo i dr. 

Predvodili smo organizaciju međunarodnog kongresa Svjetske federacije centara priprave za brak (FICPM.org) na temu "Razuman odnos prema materijalnim dobrima u braku i obitelji", Malinska, 28.4.-1.5.2011.

Vizija: Biti vodeći u Hrvatskoj na području edukacije odraslih za postizanje financijske slobode. 

Misija: Podučavati vještine dobrog upravljanja kućnim budžetom radi izlaska iz dugova, postizanja financijske slobode i lakšeg suočavanja s krizama. 

Vrednote: Optimizam, poduzetnost, odgovornost,
razboritost i poštivanje različitosti.

Zlatko Gregov

M. 098-9004-208

E.  zlatko.gregov@bonafin.hr

BONA FIN d.o.o.

Prevoj 3A, 10000 Zagreb

OIB: 97957460186

MBS: 081079076 

Erste bank

IBAN: HR7624020061100815964 SWIFT/BIC: ESBCHR22

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now